Nature is all you need. 💙 Duik binnen in de wereld van jouw eigen natuur. 💙 Levend schrijven, om ook jouw gezondheid te ondersteunen. 💙 Heb jezelf lief. Ook jij bent dat waard. 💙 (Angst regeert over jou. "Laat je niet gek maken.")

Je bijnieren verzorgen en ernstige ziektes voorkomen.

Een best volledig artikel.

"Deze 4-staps reiniging maximaliseerde mijn schildklier-, bijnier-, immuun- en spijsvertering"


---
Aangezien alle ziekten voortkomen uit een onjuiste afvoer van gifstoffen via het spijsverteringsstelsel is deze totale lichaamsreiniging de juiste keuze.
---

"1. Eet echte, complete voeding.
Een schoon dieet bestaat uit biologisch voedsel, geteeld zonder hormonen en pesticiden, niet verwerkt en bevat geen geraffineerde suikers.

2. Overweeg de keuze van uw huidverzorgingsproducten.
Omarm natuurlijke en biologische huidverzorgings- en schoonheidsproducten. Net als alles wat je consumeert, wordt alles wat je op je huid aanbrengt opgenomen of geëlimineerd. 

3. Ontgift uw huis.
Chronische blootstelling aan chemicaliën kan bijdragen aan de ‘giftige last’ van het lichaam, het aantal chemicaliën dat op een bepaald moment in de weefsels wordt opgeslagen.

4. Zweet het uit, schat.
Maak er uw prioriteit van om dagelijks te zweten. Mijn favoriete activiteiten zijn yoga , detoxbaden, sauna's en hardlopen of spinnen. Yoga ontgift het lymfesysteem, versterkt het immuunsysteem en ondersteunt de spijsvertering.
Je reinigt constant je lichaam terwijl je gifstoffen uitwringt. Als je diep ademt, maak je je longen leeg, focus je de geest en ontspant het lichaam zich en laat je stress los. Stress belast onze immuniteit en spijsvertering.
Vergeet niet om veel water te drinken na uw sauna- of detoxbadsessies om het vochtverlies door zweten te helpen aanvullen.

Werk eraan om elke stap in uw levensstijl op te nemen en onthoud dat kleine, geleidelijke stappen de juiste keuze zijn. Voor je het weet, ben je een groene, schone, stralende machine. Deze rituelen worden een tweede natuur. En geef nooit, nooit, nooit op. Ik geloof in jou."

Lees hier meer :
https://www.mindbodygreen.com/.../5step-cleanse-to...