Nature is all you need. 💙 Duik binnen in de wereld van jouw eigen natuur. 💙 Levend schrijven, om ook jouw gezondheid te ondersteunen. 💙 Heb jezelf lief. Ook jij bent dat waard. 💙 (Angst regeert over jou. "Laat je niet gek maken.")

Electrocultuur of electronencultuur?

🔊..kort..

Best enig nuance-verschil.

Waar electrocultuur zou gebaseerd zijn op zogezegd electriciteit uit de ruimte opnemen om die energie te gebruiken om je plantjes sterker te maken. (toch leuk zo'n positiviteit)

Is elektronencultuur precies het omgekeerde. Het gebruikt net aarding om de "overtollige" negatieve energie, alias positieve ionen, naar de Aardkern terug te geleiden.




Net als vroeger alle metalen in en om een leefruimte geaard werden, zodat onze omgeving, of bij aanraking, we makkelijker in balans zouden kunnen blijven.

Of het nu van vulkanische oorsprong is, of door de industrialisatie van de laatste 100 jaar, de lucht wordt net als water gereinigd door natuurlijke ionisatie.

Met een sterke geleider naar de Aarde, zoals de Natuur ons van heel veel dikke en zware levende bomen voorziet, worden de positieve ionendeeltjes aangetrokken en weggeloods uit onze omgeving.


Perfecte aarding om de rondom "vliegende" positieve ionen weg te leiden


Daarom werkt de Natuur ook zo krachtig en gezond op ons systeem. Maar natuurlijk ook op onze plantjes. Nog een reden waarom combinatieteelt zo belangrijk is.

Gun jezelf je eigen natuur.




Een goede gezondheid gewenst 💝.

Jesse.











Wettelijke tekst : Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.