Nature is all you need. ๐Ÿ’™ Duik binnen in de wereld van jouw eigen natuur. ๐Ÿ’™ Levend schrijven, om ook jouw gezondheid te ondersteunen. ๐Ÿ’™ Heb jezelf lief. Ook jij bent dat waard. ๐Ÿ’™ (Angst regeert over jou. "Laat je niet gek maken.")

ALS Spierzwakte, geen lachertje....

โ„น klik ook op de links          ๐Ÿ”Š..langer..


Spierzwakte, krachtverlies.

Noem ten eerste een ziekte niet "ongeneesbaar". Iedereen is anders. 
En de schok van dat woord werkt in de meeste gevallen meer verlammend dan de "ziekte" zelf. De gedachte alleen al ๐Ÿ™ƒ
"begint vaak met kleine onwillekeurige spierbewegingen"

En als je mogelijke symptomen of doodsgevolg bespreekt is "kan" al meer dan erg genoeg, ipv dat je ook nog "zal" gebruikt.

"Ons" Bea heeft uiteindelijk euthanasie gepleegd "na diagnose" omdat het aftakelingsproces onaanvaardbaar leek. (Aanvaarding is heel belangrijk in het verwerken van een trauma.)

Wanneer krijg je die diagnoseAls het niks anders meer kรกn zijn... [0]


"Dat motorische zenuwcellen in het ruggenmerg, de hersenstam en de motorische schors van de hersenen afsterven."
Een lichaam sterft niet zomaar af. Zoek de oorzaak en pak dat aan.

Een nieuw "geneesmiddel" RELYVRIO™ (natriumfenylbutyraat en taurursodiol) zou de "ziekte" niet alleen stabiliseren, maar ook genezen.


Wat doet dit middel?

Natriumfenylbutyraat*, gaat de opstapeling van ureum tegen. Kรกn een gevolg zijn als gevolg van een tekort aan enzymen in de ureumcyclus.

Dus een lichaam uit vocht-/balans.

Natriumfenylbutyraat* is het natriumzout van 4-fenylboterzuur en helpt om stikstof uit het lichaam te verwijderen door een verhoogde glutamine uitscheiding.
*, maar vooral zout wordt ook succesvol toegepast bij cystische fibrosis (zie [6]) [1.1].

Als smaakversterkers (alle? bewerkte voeding) worden glutamine, glutaminezuur en glutaminaat aan veel producten toegevoegd en als additief op verpakkingen vermeld als E620


Ureum (zweetgeur, sterke adem) "wordt door de nieren uitgescheiden.

In het algemeen wordt het in de lever gevormd uit ammoniak, het belangrijkste afbraakproduct van de aminozuren, die op hun beurt weer de bouwstenen zijn van de eiwitten.

Bij een normale voeding wordt door de nieren een hoeveelheid van enkele tientallen grammen ureum per dag uitgescheiden. Indien de nieren hun taak niet aankunnen door een of ander ziekteproces, dan ontstaat een ernstige situatie doordat het ureum gehalte van het bloed te hoog wordt. Ureum is immers giftig.

Het gehele ziektebeeld staat bekend onder de naam niervergiftiging. De aandoening is o.a. gekenmerkt door sufheid." [1] alias zwakte. "bij een niervergiftiging hopen zich ook nog andere stoffen in het bloed op. 
Door overstroming van het lichaam met stoffen zoals ureum, worden deze ook in het zweet en in het speeksel uitgescheiden. Het eerste verklaart de jeuk t.h.v. de huid, het tweede verklaart de urinegeur van de uitgeademde lucht.

Het feit dat de nieren hun taak opgeven, leidt mede tot zuurvergiftiging van het bloed met eventueel als gevolg verdieping van de ademhaling."

Verzuring dus van het bloed. Kan je in principe tegengaan. Leef ernaar. Nog belangrijker, zoek de oorzaak... heb je die gevonden... dan heb je ofwel chance dat je er iets aan kan doen... ofwel als je nog wil genieten van het leven, ... er iets aan doen... (aan je leefstijl/voeding) Succes gewenst ๐Ÿ˜˜

Neem nรณรณit zomaar aan dat iets ongeneeslijks zou zijn, of bepaalde medicatie nodig zou hebben... probeer eerst de gezonde manier. Jij bent veel te belangrijk om het niet te proberen. ๐ŸŒบ


Taurursodiol, alias goedwerkende gal

Waar komt het ook weer op neer... lever en nieren ondersteunen...


Over spierzwakte en groeihormonen.


Luister naar je lichaam. Laat het zo ver niet komen. Je hebt maar 1 lichaam en hebt het nog hรฉรฉl lang nodig.


Een goede gezondheid gewenst ๐Ÿ’.

Jesse.











Wettelijke tekst : Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.zuurvergiftiging